Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Μετάβαση...


Φεύγω από δω και κατευθύνομαι σε μία χαμένη έκφραση. Μέσα σε απότομες διαδρομές και λαβωμένους δρόμους.
Είναι μία παράσταση του ίδιου έργου που έχει ξανά ειπωθεί, είναι μία μετάβαση σε μία διάσταση όπου εμφανίζει όλες τις μορφές της ζωής.
Μία όμορφη σε πλησιάζει και σου λέει ότι σε ξέρει από παλιά. Δεν ξέρεις τι γυρεύει, τι θέλει εδώ, όμως τρέχεις ξοπίσω της. Ένα όνειρο την περιβάλλει, μία πνοή μεθυστική, μία ομορφιά που φαίνεται. Ένας αόρατος αέρας σε διαπερνά κι εσύ χαμένος να γυρεύεις ξανά το προδομένο εαυτό.
Δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις το μέσα σου, δεν μπορείς να φύγεις από εκεί, κάτι σε τραβάει και ταυτόχρονα σε απωθεί. 
Ανοίγεις για τη νέα σελίδα ερωτική όμως δεν ξέρεις στα αλήθεια τι θέλεις. Άλλοι σου μιλούν για ένα ακόμα παραμύθι και άλλοι σε προτρέπουν να την ακολουθήσεις.
Κανένας έλεγχος γύρω σου, κανένα σημείο του ορίζοντα και εσύ να μην μπορείς να κρατηθείς από το ίδιο σκηνικό που στήνεται. Μία μετάβαση στο χρόνο, μία ξεχασμένη στιγμή που δεν υπάρχει, μία διαφυγή που δεν ορίζεται να σε σπρώχνει μπροστά όμως δεν ξέρεις τα θέλω σου. 
Ένας ασήμαντος ονειρικός, ένας λιγότερος αφημένος στην τύχη του, που ψάχνει να βρει εκείνη που δεν υπάρχει. Η μορφή της εξακολουθεί να σε πλησιάζει αφού πρώτα σου εξομολογηθεί το ίδιο μυστικό '' δεν υπάρχω '' .


Gothic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίο Όνειρο..

  Τίποτα το ίδιο κι όλα διαφορετικά. Πίσω από τον τοίχο κρυμμένες επιρροές και άλλου τύπου κίνητρα. Ξεχασμένος να επιστρέφω εκεί που υπάρχου...