Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Παγίδα..


Μέσα στο ακάλυπτο πέπλο η ματιά της να προβάλλει σαν πειρασμός. Τι είναι αυτό το μυστήριο δεν το ξέρει κανείς. Μία πεμπτουσία έρωτα καλύπτει τα πάντα, ενώ το μοτίβο της άφεσης δεν έχει τέλος.Ένα καινούργιο σενάριο σκαρφίστηκες αλλά και αυτό είναι το γνωστό που έχεις δοκιμάσει παλιά. Τα μάτια της σε κοιτάζουν αλλά δεν σου λένε την αλήθεια. Άλλη μία παγίδα.
Καθώς ανεβαίνει τις σκάλες νιώθεις αυτό που ονομάζουν οι μύστες το '' απόγειο μεγαλείο ''. Δεν ξέρεις πώς θα κινηθείς μια που οι ερινύες σου μιλούν για πένθος. Σε πλησιάζει να σου πει τον ακάλυπτο λόγο και νιώθεις ότι σου μιλούν εξώσφαιρες δυνάμεις του κακού. Μυστήριος έρωτας ! Θέλει να σε έχει επί πτωμάτων ψυχολογικό γρανάζι της ηδονής της. Φτιάχνεται με περίεργους συνειρμούς μιας βαθιάς πληγής των παιδικών της χρονών.
Αμέσως μετά σε πνίγει πάλι. Πελαγωμένος να περπατάς και να ψάχνεις το λάθος. Το σκοτάδι είναι που έρχεται ξαφνικά σαν παγίδα. Όσο απομακρύνεσαι από τα μάτια της τόσο καλύτερα. Το έχεις καταλάβει πια ότι αυτά ήταν η παγίδα.


Ουράνιος επί της Γης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίο Όνειρο..

  Τίποτα το ίδιο κι όλα διαφορετικά. Πίσω από τον τοίχο κρυμμένες επιρροές και άλλου τύπου κίνητρα. Ξεχασμένος να επιστρέφω εκεί που υπάρχου...