Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ερωτικό μοτίβο της απόσυρσης...

 


Πέρα-δώθε και η σκιά της να με καλύπτει απόλυτα. Απόλυτο μαύρο το ντύσιμο της και μία πνοή δαιμονική. Δεν ξέρω τι θεωρείται αδιαίρετο και απόλυτο, μα η εμφάνιση της είναι καταλυτική.

Λεπτό κορμί και τα μάτια της σκιά σαν τη μαύρη γάτα που ξεχύνεται να πιάσει το θύμα της. Κακές βουλές και πεθαμένες αγάπες να την τριγυρίζουν. Ένας απόκοσμος ερωτικών στιγμών χωρίς συνουσία και όλα να κινούνται νεκρά στα όρια της παρακμής. Ανάμεσα στο πριν και στο τώρα. 
Δεν υπάρχει λόγος να το εκφράσεις αυτό, μια που δεν φαίνεται τίποτα, μια που την καλύπτει η σκιά της. Και εδώ τι κάνεις τώρα? την υπηρετείς ! Ξεφτίλα όλο αυτό. Αλλά έτσι είναι το ερωτικό μοτίβο της απόσυρσης. Σε κοιτάζει με τα μάτια της και σου θυμίζει ότι όλα είναι εκτός ορίων και στιγμών, μια που η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το παιχνίδι εξαρχής πουλημένο.
Μοιάζει με τον έκπτωτο άγγελο, μία παρουσία στο εδώ και τώρα. Όλο αυτό είναι μπόλικο σκοτάδι. Με ξεπερνά το άρωμα της καθώς με κοιτάζουν τα μάτια της και ο χρόνος να κινείται ανάποδα. Αυτή να κοιτάζει το εγωισμό της και εγώ το εμείς και εκεί να '' χάνεται η μπάλα ''. Άλλα τα σύνορα, άλλες οι αισθήσεις, όλα άλλα, και στη μέση το νεκρό της σημείο. Η ξεφτίλα της αγάπης.


Gothic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίο Όνειρο..

  Τίποτα το ίδιο κι όλα διαφορετικά. Πίσω από τον τοίχο κρυμμένες επιρροές και άλλου τύπου κίνητρα. Ξεχασμένος να επιστρέφω εκεί που υπάρχου...