Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Εναλλακτικός έρωτας...


Ένα τριαντάφυλλο ταξιδεύει καλύπτοντας αμέτρητα μέτρα φυγής στο καινούργιο έρωτα που παραμονεύει σε ένα τοξικό περιβάλλον. Αλλά αρέσει και έτσι. Εκείνη τον περιμένει στο δικό της βασίλειο νιώθοντας ντροπή που έχει φύγει από τις μόνιμες αγκαλιές. 

Πολύ μυστήριο υπόθεση και εναλλακτικός έρωτας. Από μία άποψη όλο αυτό είναι σαγηνευτικό από την άλλη τοξικό. Δεν είναι μόνο το υπέροχο βλέμμα της αλλά και το σατανικό μυαλό της. Όλα διφορούμενα, όλα εναλλακτικά.
Αυτός την πλησιάζει κάνοντας παράλογα βήματα. Τι θες εγώ ρε Καρκίνε σε αυτό το παιχνίδι ? Δεν υπάρχει επιστροφή.
Τότε να ανακαλύπτεις ότι όλα κινούνται γύρω από επικίνδυνες γραμμές. Δεν είναι ότι όλο αυτό είναι ξεγραμμένο ήδη. Είναι ότι αυτό το κόλπο καλύπτεται με Ψυχικό θάνατο.
Το λουλούδι φεύγει από τα χέρια και κατευθύνεται στην ύπαρξή της. Όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν ταυτόχρονα. Ισοπαλία.
Αλήθεια τι είναι εκείνο που ανοίγει την πόρτα και ύστερα την κλείνει ? Ένας άλλος που τριγυρνά ανάμεσα. Ψάχνεις τον παράδεισο καθώς κινείσαι δίπλα της και ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ! Τι του λες?
 Ταυτόχρονα σου έρχεται στο νου σου και η κόλαση. '' Δεν σου ανήκει φίλε, ανήκει σε άλλον '' . Μία φωνή σαν να σε διατάζει. Το γράφεις τελείως και συνεχίζεις. Έτσι και έτσι χαμένη είναι η σιγουριά. Τι παραπάνω να θελήσεις ? Ματαιοδοξία. 
Τίποτα δεν ξέρεις ακόμα παρότι ο Πλούτωνας εκτελεί τη δεύτερη διέλευση. Ξέρεις ότι είναι σκληρός παίκτης και σιχαίνεται τον '' ουράνιο έρωτα ''. Θέλει άλλα πιο σκοτεινά, να γίνεις φυτό για να αγαπήσεις. Θέλει να σε βάλει στο λαβύρινθο κι αν βγεις θα είσαι τυχερός. Τότε μετατρέπεις το θάνατο σε έρωτα και αυτό δεν παίζει έτσι. Την αγγίζεις κάτι σαν ένα όνειρο και απόκρυφο. Η αστρολογία πάει περίπατο, λειτουργούν οι αισθήσεις. Αφροδίτη στο Σκορπιό. Ο εσώτερος εαυτός σου λέει άλλα και έτσι αγγίζεις το θάνατό σου.

Gothic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίο Όνειρο..

  Τίποτα το ίδιο κι όλα διαφορετικά. Πίσω από τον τοίχο κρυμμένες επιρροές και άλλου τύπου κίνητρα. Ξεχασμένος να επιστρέφω εκεί που υπάρχου...