Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

6 χρονιά μετά...


6 χρόνια να παρακολουθώ τον εαυτό μου μπες - βγες στα αδιέξοδα και τα μάτια της να με παρακολουθούν μέσα στο χάος και στην ασυνέχεια να μου στέλνει μηνύματα απουσίας και παρακμής.
Κοιτάζω το πίσω και δεν υπάρχει τίποτα πια. Το τοπίο κρέμεται στο κενό και μένει στο σκοτάδι η λύτρωση. Πάνω στον ωροσκόπο ο Ποσειδώνας και αυτό το ονομάζεις όνειρο. Μόνο που ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Σκορπιό με σύμβολο τον κέρβερο.
Που να καταλάβεις το παιχνίδι που παίζεται σε γούστα του σατανά. Η προσέγγιση είναι μία οπτασία που ανοίγεται μέσα στα μάτια της, ένα μεταλλαγμένο όνειρο κρυμμένο πίσω από θάνατο. Την αγγίζεις και το πάθος ξετυλίγει και αυτό είναι το παράλογο καθώς δεν ξέρεις τι αγγίζεις.
Ένας μικρός πανικός μιας '' σκορπίσιας εκδήλωσης '' που κρύβονται στο πέπλο της. Δεν υπάρχει πια ο χρόνος τον πήρε ο παράδεισος και έφυγε καταστρέφοντας το όνειρο.
Έξι χρόνια μετά μεταξύ του ονείρου, της θλίψης και της ασυνέχειας μακριά από όλους και από όλα δεν υπάρχει πια ο σκοπός και ο τρόπος και εσύ τελικά καταστρέφεις το όνειρο.
Έξι χρόνια μετά μεταξύ των καθαρών στιγμών απέχεις από όλους και από όλα, δεν θέλεις να ξαναζήσεις μία από τα ίδια και γι' αυτό αναζητάς αλλού τη λύτρωση.
Το σύμπαν σου έχει πει τι είναι αυτό και ο εαυτός σου το περιμένει.



GOTHIC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίο Όνειρο..

  Τίποτα το ίδιο κι όλα διαφορετικά. Πίσω από τον τοίχο κρυμμένες επιρροές και άλλου τύπου κίνητρα. Ξεχασμένος να επιστρέφω εκεί που υπάρχου...